Bestuur

Voorzitter:

Madeleine Hessing

Ik besloot me aan te sluiten bij de Foundation om de nagedachtenis van mijn moeder, Karen, te koesteren. Ze wijdde haar werk aan het bouwen van professionele bruggen over de Noordzee en hielp anderen bij het vinden van carrièremogelijkheden. Als gezin hopen we een stabiele en blijvende factor te zijn bij het steunen van de Stichting.

chair@kewaughfoundation.org

Secretaris:

Pete Hinton

Ik ben toegetreden tot het bestuur van de Stichting omdat ik de erfenis van mijn vriendin en collega, Karen, wil veilig stellen. Zij deed archeologisch onderzoek aan beide zijden van de Noordzee en stimuleerde anderen om dat ook te doen. Politieke veranderingen kunnen dergelijke studies bemoeilijken, maar de Stichting zal archeologen helpen ze te overwinnen. Met toewijding en een beetje steun kunnen archeologen beter samenwerken aan beide kanten van de Noordzee, die altijd eerder een verbinding dan een barrière is geweest. En op zoek gaan naar gedeeld erfgoed, waaronder ook  de verdwenen gebieden die onder de golven liggen. Ik hoop dat we als Stichting een rol kunnen spelen om de Europeanen van vandaag en morgen te helpen ons gedeelde erfgoed te begrijpen en ervan te genieten.

secretary@kewaughfoundation.org

Penningmeester:

Lucia Veenstra

De reden om mee te werken aan de Karen E. Waugh Foundation is voor mij een persoonlijke. Ik ken Karen sinds haar jongste zoon en mijn oudste zoon vlak na elkaar geboren werden. De beide jongens hebben vanaf dat ze baby waren totdat ze naar de middelbare school gingen bij elkaar op het kinderdagverblijf én in de klas gezeten. Karen is in die tijd een goede vriendin van mij geworden. Toen ik gevraagd werd of ik wilde meewerken aan de stichting die haar naam draagt en die zich wil inzetten voor datgene waar haar hart lag, heb ik uiteraard volmondig ‘ja’ gezegd. Ik heb geen archeologische achtergrond, maar ik hoop dat ik vanuit mijn professie (financieel/fiscaal) een nuttige bijdrage kan leveren aan een transparante financiële basis voor de Karen E. Waugh Foundation.

treasurer@kewaughfoundation.org

Algemeen bestuurslid:

Wilfried Hessing

Als familie hebben we besloten een Stichting op te richten om het werk en de passie van Karen voor te zetten. Gedurende haar hele carriere heeft Karen zich ingezet om de samenwerking tussen archeologen aan beide kanten van de Noordzee te verbeteren en studenten en collega’s, die vanwege allerlei obstakels niet in staat waren hun dromen na te streven, te helpen en oplossingen te bieden. Laten we werk blijven maken van een echte Europese Archeologie!

info@kewaughfoundation.org

 

Staf:

Directeur:

Jeroen Flamman

J.Flamman@kewaughfoudantion.org