Over ons

Karen Waugh heeft als archeoloog onderzoek gedaan in Groot-Brittannie, Duitsland en Nederland. Als mede-oprichter van Vestigia Archeologie &Cultuurhistorie en als actief lid en bestuurslid van de European Association of Archaeologists (EAA) heeft zij zich met veel enthousiasme ingezet voor internationale samenwerking onder archeologen en in het bijzonder het afbreken van schijnbare en praktische barrières, die de uitwisseling van archeologische kennis en ideeën in de weg staan. Vanuit haar achtergrond als vertaler en redacteur van talloze archeologische publicaties lag het publiceren en beter toegankelijk maken van de resultaten van grensoverschrijdend archeologisch onderzoek haar in het bijzonder na aan het hart. Als archeoloog heeft zij zich lang beziggehouden met de mechanismen van uitwisseling van goederen en ideeen over de grenzen van het Romeinse rijk in zowel Nederland, Duitsland als Engeland. Helaas heeft zij haar werk niet af kunnen maken. Om haar ambities voort te zetten en haar gedachtegoed te koesteren hebben haar familie en haar bedrijf besloten een stichting – Karen E. Waugh Foundation (KEWF) –  op te richten.

Voor de doelstellingen van de Stichting KEWF en de initiatieven en projecten die wij zo al ondersteunen verwijzen wij graag naar de betreffende pagina’s elders op deze website.

Stichting KEWF staat open voor donaties van particulieren en bedrijven. Dat kan zowel ter ondersteuning van de generieke doelstelling van de Stichting als voor specifieke projecten. Voor vragen of suggesties kunt u terecht op info@kewaughfoundation.org

De gegevens van de Stichting zijn:

Handelsnaam; Stichting Karen E. Waugh Foundation
KvK-nummer; 81105983
RSIN-nummer; 861933540

IBAN; NL13 TRIO 0320 1528 63

Bank; Triodos Bank
Vestigingsadres; Spoorstraat 5, 3811 MN Amersfoort
Telefoonnummer; 0332779200
E-mailadres; info@kewaughfoundation.org